Dit is een kleurrijke en smaakvolle versie van de Oost-Europese bietensoep borsjtsj. Boordevol aardse smaken en heerlijk zowel warm als koud te serveren. Dankzij de voorgekookte bietjes staat dit recept in slechts 30 minuten op tafel.
Kaas
-
Doperwtensoep met geitenkaas en munt
-
Een zalig feestelijk soepje, deze originele cappuccino van boschampignons met een frisse geitenkaasmousse. Serveer in een mooi glaasje en genieten maar!
-
Foto: Roos Mestdagh © Benodigdheden 1 ui1 broccoli1 preiwit2 l kippenbouillon2 el Boursin2 el olijfolie…
-
Marokkaanse pompoensoep met verse geitenkaas van de Polle
-
Deze romige bloemkoolsoep met pesto en kaas is een echte smaakmaker. Een heerlijk comfortgerecht dat snel op tafel staat. Foto: …
-
Deze groene minestrone met feta van Sandra Bekkari is een frisse, lichte soep boordevol groenten. In slechts 20 minuten zet je een voedzame lunch of diner op tafel. Met prinsessenboontjes, courgette, erwtjes en kervel krijg je een kleurrijk gerecht, afgewerkt met zoute feta en knapperige lente-ui. Een perfecte keuze voor wie gezond en smaakvol wil eten zonder gedoe.
-
Deze hartige en voedzame soep is een traditioneel boerengerecht uit de regio Lazio, maar ook uit de Marche en Abruzzo, …
-
Foto: Boodschappen Benodigdheden 600 g gemengde paddenstoelen, schoongeveegd4 el olijfolie2 sjalotjes, gesnipperd2 teentjes knoflook, geperst1 l …
-
Deze fluweelzachte, romige soep is de perfecte combinatie van de aardse knolselderij, frisse appelen en de verrukkelijke intensiteit van blauwe …
-
Een verfrissende en verrassende koude soep van rijpe meloen, die een subtiele zoetheid en frisheid biedt. De romige geitenkaas voegt een zachte, pittige smaak toe, die perfect balanceert met de fruitige tonen van de meloen. Een lichte, zomerse traktatie die je zintuigen verfrist en verrast.
-
Een lekkere zomerse soep is deze courgettesoep, afgewerkt met basilicum en parmezaan. Lekker snel en makkelijk! Foto: 15gram Benodigdheden 6 …
-
Een luxueuze, fluweelzachte aardappelsoep met de volle smaak van truffelkaas, die zorgt voor een verfijnde twist. Het zachtgekookte kwartelei maakt het helemaal af en geeft het gerecht een feestelijk tintje. Een elegante soep die eenvoud en luxe moeiteloos combineert.
-
Een romige winterse soep met feestelijke afwerking. Foto: Karola’s Kitchen Benodigdheden 1 prei1 venkel of 1 extra prei2 …
-
Een hartverwarmende, herfstige soep die comfort en karakter combineert. De zoet-aardse smaak van rode biet vormt een perfecte match met de romige, pittige gorgonzola en een frisse lepel Griekse yoghurt. Linzen zorgen voor een voedzame bite, terwijl verse dille voor een kruidige toets zorgt. Een kleurrijke, rijke soep die zowel voedzaam als verrassend is – ideaal voor een gezellige avond aan tafel.
-
Soep doet het eigenlijk altijd goed dus ook deze vegetarische tomaten-paprikasoep met feta! Tomaat en paprika vormen de perfecte basis …
-
Foto: Oof Verschuren Benodigdheden 4 el boter2 uien fijngesneden1 teentje knoflook geperst2 wortels in kleine blokjes2 …
-
Een kommetje vol comfort maak je heel makkelijk zelf! Vul je keuken met de onweerstaanbare geur van kaas en ui …
-
Foto: Nancy van Batenburg voor Culy Benodigdheden 2 courgettes, in dunne plakjes1 ui, fijngehakt300 g doperwten, diepvries500 …
-
Dit champignonsoep recept is een echte klassieker! Maar dan wel met een leuke twist. Champignonsoep doet het altijd goed.. als …
-
Foto: Pascale Naessens Benodigdheden 1 seizoenspompoen, 700 g2 witte uien2 knoflookteentjes4 takjes tijm2 el witte miso, …
-
Een snelle soep die zo op tafel staat. Boordevol groenten door de bloemkool en prei. De zelfgemaakte croutons smaken er …
-
Een typisch Duits ingrediënt: knoedels. Deegballetjes van pasta-, aardappel- of brooddeeg. Ze worden toegevoegd aan gevulde soepen en sauzen, waardoor …
-
Zelfs als je geen enorme fan van witlof bent, is deze witlofsoep heerlijk. Foto: Uit Paulines Keuken Benodigdheden 400 g witlof2 …
-
Een hartig feestsoepje. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 250 g knolselder2 uien1 preiwit1 l kippenbouillon100 g blauwschimmelkaas…
-
Een zachte, romige pompoensoep met een rijke, volle smaak die de herfst perfect vangt. De romige geitenkaas voegt een pittige tegenhanger toe, terwijl de pompoenpitolie de soep afmaakt met een nootachtige diepte. Een verwarmend en smaakvol gerecht, ideaal voor de koudere dagen.
-
Vol, romig en zilt…zo smaakt de van origine grijs-groen geschimmelde roquefort volgens kaaskoningin Betty Koster. Een schapenkaas die volledig uit …
-
Wil je jouw broccolisoep omtoveren tot een echte smaakbom? Werk dan af met blauwe kaas en zonnebloempitten. Foto: Lekker van …
-
Met sla kan je enkel salades maken, zeg je? Verras jezelf en je tafelgenoten met een dampende kop slasoep. Geraspte …
-
Geef je pastinaaksoep extra veel smaak door te werken met Belgische abdijkaas. Werk af met croutons voor een krokantje. Benodigdheden…