Gazpacho van meloen met geitenkaas

admin
Gazpacho van meloen met geitenkaas

Een verfrissende en verrassende koude soep van rijpe meloen, die een subtiele zoetheid en frisheid biedt. De romige geitenkaas voegt een zachte, pittige smaak toe, die perfect balanceert met de fruitige tonen van de meloen. Een lichte, zomerse traktatie die je zintuigen verfrist en verrast.

Gazpacho van meloen met geitenkaas
Foto: Delhaize

Benodigdheden

250 g aardbeien
1 meloen
1 kl zwarte sesamzaadjes
1 citroen (sap)
2 dl water
125 g verse geitenkaas bio
4 el witte balsamicoazijn
2 el olijfolie extra zuiver
15 g verse basilicum ‘pistou’
1 mespunt Espelettepeper

Bereiding

Het recept ‘Gazpacho van meloen met geitenkaas’ is afkomstig van Delhaize.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post