Cappuccino van boschampignons met geitenkaasmousse

Emilie
Cappuccino van boschampignons met geitenkaasmousse

Een zalig feestelijk soepje, deze originele cappuccino van boschampignons met een frisse geitenkaasmousse. Serveer in een mooi glaasje en genieten maar!

recept Cappuccino van boschampignons met geitenkaasmousse
Foto: 15gram

Benodigdheden

200 g paddenstoelenmix
500 g champignons
20 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
1 ui
2 teentjes knoflook
20 g bieslook
700 ml groentebouillon
50 ml room
2 el boter
nootmuskaat
peper

Voor de mousse
50 g geitenkaas, verse
50 ml melk
150 ml room
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Cappuccino van boschampignons met geitenkaasmousse‘ is afkomstig van 15gram.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post