Groene minestrone met feta

Kathy
Groene minestrone met feta

Deze groene minestrone met feta van Sandra Bekkari is een frisse, lichte soep boordevol groenten. In slechts 20 minuten zet je een voedzame lunch of diner op tafel. Met prinsessenboontjes, courgette, erwtjes en kervel krijg je een kleurrijk gerecht, afgewerkt met zoute feta en knapperige lente-ui. Een perfecte keuze voor wie gezond en smaakvol wil eten zonder gedoe.

Foto: Sandra Bekkari

Benodigdheden

2 sjalotjes, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
2 1/2 l groentebouillon
500 g prinsessenboontjes, steeltjes verwijderd en in stukjes
1 courgette, in stukjes
250 g erwtjes
1 bussel kervel
30 g feta (per portie)
1 lente-ui, in fijne ringen

Bereiding

Het recept ‘Groene minestrone met feta’ is afkomstig van Sandra Bekkari.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post