Pastinaaksoep met Belgische abdijkaas en pittige croutons

Pastinaaksoep met Belgische abdijkaas en pittige croutons

admin

Geef je pastinaaksoep extra veel smaak door te werken met Belgische abdijkaas. Werk af met croutons voor een krokantje.

Pastinaaksoep met Belgische abdijkaas en pittige croutons

Benodigdheden

1 ui
1 teentje knoflook
500 g pastinaken
1 preiwit
1 bloemige aardappel
150 g Père Joseph
1 l kippenbouillon
olijfolie
peper en zout
8 takjes platte peterselie
80 ml room

voor de croutons
3 sneden oud brood
0,50 tl chilivlokken
0,50 kl garam masala

Bereiding

Het recept ‘Pastinaaksoep met Belgische abdijkaas en pittige croutons’ is afkomstig van Lekker van bij ons.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post