Krokant gelakt spek gecombineerd met een romige, zachte witloofsaus. Het zoute spek en de milde, lichte bitterheid van het witloof vormen samen een heerlijke smaakbalans die je zintuigen prikkelt.
Feest
-
Foto: Sofie Dumont Benodigdheden velouté van witloof50 g boter200 g ajuin600 g witloof1 loskokende aardappel1 …
-
Pastinaaksoep maken is een must in de winter! De specifieke lichtzoete smaak is hemels en met veel extraatjes te combineren. …
-
Een typisch Duits ingrediënt: knoedels. Deegballetjes van pasta-, aardappel- of brooddeeg. Ze worden toegevoegd aan gevulde soepen en sauzen, waardoor …
-
Met bietensoep zet je lekker veel kleur op tafel! Wil je zelf bietensoep maken? In een handomdraai zet je dit …
-
Heerlijke pompoensoep met een twist: romige zoete aardappel voor een extra zachte en volle smaak. Perfect voor een knusse maaltijd …
-
Pompoensoep maken op een koude dag, veel beter wordt het niet. De appels en de kruiden maken van deze soep …
-
Zelfs als je geen enorme fan van witlof bent, is deze witlofsoep heerlijk. Foto: Uit Paulines Keuken Benodigdheden 400 g witlof2 …
-
Wil je eens wat anders serveren dan tomatensoep als je mensen over de vloer krijgt om te eten? Probeer dan …
-
Lekker als voorgerecht: doperwtensoep met gerookte ham. Je kunt dit gerecht koud of warm serveren. Extra handig is dat je …
-
Foto: Boodschappen Benodigdheden 2 el olijfolie2 lente-/bosuitjes, in stukjescirca 100 g rucola, grof gesneden2 teentjes knoflook, fijngehakt…
-
Romige pompoensoep met een verrassende twist: krokante chorizo, frisse appel en knapperige croutons. Deze smaakbom maakt van elke lepel een …
-
Heerlijke pompoensoep met een twist! Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 1 pompoen4 wortelen2 uienbladpeterselie200 g kikkererwten, blik…
-
Maak je traditionele pompoensoep eens wat minder klassiek met een leuke topping. Deze crumble van quinoa, bijvoorbeeld. Foto: Libelle Lekker…
-
Een hartig feestsoepje. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 250 g knolselder2 uien1 preiwit1 l kippenbouillon100 g blauwschimmelkaas…
-
Deze overheerlijke pompoensoep op grootmoeders wijze is een supermakkelijk recept voor een volle pompoensoep. Foto: Natascha Boudewijn Benodigdheden 1 butternutpompoen…
-
Een zachte, romige pompoensoep met een rijke, volle smaak die de herfst perfect vangt. De romige geitenkaas voegt een pittige tegenhanger toe, terwijl de pompoenpitolie de soep afmaakt met een nootachtige diepte. Een verwarmend en smaakvol gerecht, ideaal voor de koudere dagen.
-
Deze soep met geroosterde pompoen geeft toch nét weer een iets andere smaak. De geroosterde pompoensoep staat in een kleine …
-
Deze klassieker is lekker met een lepeltje crème fraîche erop voor een extra romig effect. Foto: Allerhande Benodigdheden 1,5 kg …
-
Vol, romig en zilt…zo smaakt de van origine grijs-groen geschimmelde roquefort volgens kaaskoningin Betty Koster. Een schapenkaas die volledig uit …
-
recept Knolseldersoep met boschampignons
-
Geniet op een koude dag van een dampende kop knolseldersoep met hazelnoten. Foto: Lekker van bij ons Benodigdheden 1 knolselder…
-
Door de kervel pas helemaal op het einde toe te voegen, krijg je een mooie groene soep. Je kunt de …
-
Foto: Sofie Dumont Benodigdheden kerststerren1 vel bladerdeeg10 g maanzaad50 g parmezaanse kaasrasp parmezaan1 dooier1 …
-
Foto: Njam Benodigdheden 0,5 kleine pompoen (ong. 500 g)1 ui1 preiwit0,5 venkel180 g pompoen2 stengels …
-
Foto: Njam Benodigdheden 1 kg mosselen1 l visbouillon100 ml witte wijn80 ml room400 g mosselgroenten1 …
-
Een goddelijke bouillabaisse voor de feestdagen. Foto: Manon Van Aerschot Benodigdheden voor de bouillabaisse400 g ongepelde garnalen of diepgevroren …
-
Een lekker smeuïg vissoepje. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 100 g garnalen (gepelde)250 g garnalen (ongepelde)1 stengel groene selder2 …
-
Een simpele soep zoals deze preisoep kan je gemakkelijk een feestelijke touch geven door er quenelles van hoevekip aan toe …
-
Vichysoise is een soep die meestal koud opgediend wordt maar eigenlijk ook warm gegeten kan worden. In deze soep wordt …