Cappuccino van witloofsoep met geroosterde pompoen

Cappuccino van witloofsoep met geroosterde pompoen

Emilie
Cappuccino van witloofsoep met geroosterde pompoen
Foto: Sofie Dumont

Benodigdheden

velouté van witloof
50 g boter
200 g ajuin
600 g witloof
1 loskokende aardappel
1 l of meer groentebouillon, naargelang de dikte dat je verkiest

pompoen
50 g butternut pompoen per persoon
15 g olie
10 g suiker
10 druppels Tabasco
peper en zout

curryroom
100 ml room
1 kl currypoeder
½ tl gerookt paprikapoeder

2 el kappertjes
100 ml maisolie

Bereiding

Het recept ‘Cappuccino van witloofsoep met geroosterde pompoen’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Happy moments
Beestig lekker eten

In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht. 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post