Pastinaaksoep maken is een must in de winter! De specifieke lichtzoete smaak is hemels en met veel extraatjes te combineren. …
Kerstmis/Nieuwjaar
-
Een typisch Duits ingrediënt: knoedels. Deegballetjes van pasta-, aardappel- of brooddeeg. Ze worden toegevoegd aan gevulde soepen en sauzen, waardoor …
-
Met bietensoep zet je lekker veel kleur op tafel! Wil je zelf bietensoep maken? In een handomdraai zet je dit …
-
Zelfs als je geen enorme fan van witlof bent, is deze witlofsoep heerlijk. Foto: Uit Paulines Keuken Benodigdheden 400 g witlof2 …
-
Lekker als voorgerecht: doperwtensoep met gerookte ham. Je kunt dit gerecht koud of warm serveren. Extra handig is dat je …
-
Foto: Boodschappen Benodigdheden 2 el olijfolie2 lente-/bosuitjes, in stukjescirca 100 g rucola, grof gesneden2 teentjes knoflook, fijngehakt…
-
Een hartig feestsoepje. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 250 g knolselder2 uien1 preiwit1 l kippenbouillon100 g blauwschimmelkaas…
-
recept Knolseldersoep met boschampignons
-
Geniet op een koude dag van een dampende kop knolseldersoep met hazelnoten. Foto: Lekker van bij ons Benodigdheden 1 knolselder…
-
Door de kervel pas helemaal op het einde toe te voegen, krijg je een mooie groene soep. Je kunt de …
-
Foto: Sofie Dumont Benodigdheden kerststerren1 vel bladerdeeg10 g maanzaad50 g parmezaanse kaasrasp parmezaan1 dooier1 …
-
Foto: Njam Benodigdheden 1 kg mosselen1 l visbouillon100 ml witte wijn80 ml room400 g mosselgroenten1 …
-
Een goddelijke bouillabaisse voor de feestdagen. Foto: Manon Van Aerschot Benodigdheden voor de bouillabaisse400 g ongepelde garnalen of diepgevroren …
-
Een lekker smeuïg vissoepje. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 100 g garnalen (gepelde)250 g garnalen (ongepelde)1 stengel groene selder2 …
-
Een simpele soep zoals deze preisoep kan je gemakkelijk een feestelijke touch geven door er quenelles van hoevekip aan toe …
-
Vichysoise is een soep die meestal koud opgediend wordt maar eigenlijk ook warm gegeten kan worden. In deze soep wordt …
-
Benodigdheden 1 Noordzeekrab400 g garnalen, ongepeld1 ui2 teentjes knoflook140 g tomatenpuree4 g platte peterselie1 …
-
Soepjes zijn soms puur verwennerij. Deze zachte soep met schelvis en schelpjes is 100% genieten. Foto: Ilse d’hooge Benodigdheden 500 …
-
Indruk maken op je gasten? Dit is het perfecte voorgerecht! Een lichte soep wordt vaak gebruikt als voorgerecht om de …
-
Met deze bospaddenstoelensoep met truffelolie zet ik een feestelijk voorgerecht op tafel. Benodigdheden 500 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampigons, oesterzwammen, shiitake)…
-
Als je denkt dat een bisque maken echt iets voor gevorderden is, heb je het mis. Deze bisque is in …
-
Feestelijk luxesoepje voor kerst. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 4 pastinaken40 g ganzenlever1 kl zoethout, gemalen150 g aardappel, …
-
Foto: Libelle Lekker Benodigdheden ½ knolselder1 sjalot400 ml kippenbouillon100 ml droge witte wijn4 el roomolijfolie…
-
Deze bloemkoolsoep doet het super goed aan tafel bij het kerstdiner. Doordat de soep super wit is ziet het er …
-
Een heerlijk coronaproof hapje in een glaasje! Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 100 g grijze garnalen400 ml garnalenfond1 takje verse …
-
Slechts 355 kcal per portie! Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 500 g grijze garnalen, ongepeld4 tongfilets2 kreeftenstaart2 teentjes …
-
Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 400 g aardpeer2 uien1 stengel prei50 cl melk75 cl kippenbouillon1 kruidentuiltje …
-
Heerlijk winters soepje voor tijdens de feestdagen. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 1 handje croutons, voor de afwerking½ knolselder2 gerookte …
-
Een simpel soepje afgewerkt met blokjes ham. Voor een feestelijke variant kun je de hamblokjes vervangen door handgepelde grijze garnalen.…
-
recept velouté van knolselder met zwarte truffel en amandelen