Pastinaakvelouté met zoethout en foie gras

Pastinaakvelouté met zoethout en foie gras

admin

Feestelijk luxesoepje voor kerst.

Pastinaakvelouté met zoethout en foie gras
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

4 pastinaken
40 g ganzenlever
1 kl zoethout, gemalen
150 g aardappel, bloemig
1 sjalot
600 ml groentebouillon
200 ml room
1 mespuntje piment d’Espelette
boter
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Pastinaakvelouté met zoethout en foie gras’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag

Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post