De basis van deze aardse soep is een simpele bouillon, maar het resultaat is dankzij de mooie paddenstoelen een verfijnde …
Paddenstoelen
-
Proef de magie van Jeroen Meus’ champignonsoep! Perfect als voorgerecht bij een chique diner, een smakelijk onderdeel van de kerstbrunch, of gewoon als heerlijk avondmaal op een herfstige dag. Deze champignonsoep is een echte allemansvriend!
-
Benodigdheden 500 g pompoenen, geschild, in stukken2 el olijfoliegrof zeezout1 ui, in stukken2 teentjes knoflook, geperst…
-
Foto: Dishcover Benodigdheden klontje boter2 sjalotten1 teentje look2 preiwitten1 kg aardappelen bintje2 l groentebouillonbouquet …
-
Foto: Milou van Aal van HealthiNut Benodigdheden Voor de soep2 broccoli1 courgette1 prei1 ui3 tenen …
-
Benodigdheden 2 el boter 2 uien 1 teentje look 2 wit van prei 2 stengels witte selder 400 g gekookte …
-
Deze champignonsoep met krokante pancetta en waterkers is een ideaal voorgerecht voor een elegant feestje! Probeer ook eens deze hartverwarmende, …
-
Warm na een koude herfstdag op met wildsoep met paddenstoelen. In deze versie zitten zowel gedroogde als verse exemplaren, afgedekt …
-
Azië aan tafel vanavond. Soep met een gepocheerd eitje. Foto: Allerhande Benodigdheden 360 g Japanse sobanoedels2 l water4 …
-
Benodigdheden 1 el roerbakolie of 1 el zonnebloemolie1 teentje knoflook, geperst150 g oesterzwammen, in reepjes, schoongeborsteld100 g …
-
Een verrukkelijk romige paddenstoelensoep met Boursin, boordevol smaak. De champignons en sjalotjes geven de soep een rijke, volle smaak, terwijl de Boursin zorgt voor een zijdezachte romigheid. Garneer met extra paddenstoelen voor een perfecte finishing touch.
-
Deze maaltijdsoep met paddenstoelen van Jamie Oliver maak je in een handomdraai. Serveer met walnotenpesto voor een lekkere bite!
-
Benodigdheden 2 aardappelen, van het soort Nicola, in stukken gesneden 350 g bospaddenstoelen (hoorn des overvloeds, cantharel, eekhoorntjesbrood, …) dille, …
-
Een kippensoep geïnspireerd op de populaire Thaise soep Tom Ka Kai. Citroengras, limoenblad en limoensap geven die soep haar karakteristieke frisheid.
-
Foto: Eric Van Lokven Benodigdheden 15 g gedroogde wolkenoortjes125 g grote rauwe garnalen, fijngesneden50 g varkens– of half-om-halfgehakt…
-
Benodigdheden 4 sneetjes brood 50 g blauwe kaas 2 stengels selder 1 stengel prei 1 wortel 10 g gedroogde paddenstoelen…
-
Laat je verrassen door de rijke, aardse smaken van deze romige paddestoelensoep van Jamie Oliver. Met verse paddestoelen en eekhoorntjesbrood, op smaak gebracht met knoflook, ui en tijm, biedt deze soep een heerlijke umami-explosie. Perfect als comfort food of als verfijnde starter; deze soep is een must-try voor elke paddestoelenliefhebber!