Wildsoep met paddenstoelen en croûte

Wildsoep met paddenstoelen en croûte

Emilie

Warm na een koude herfstdag op met wildsoep met paddenstoelen. In deze versie zitten zowel gedroogde als verse exemplaren, afgedekt met een lekker krokant korstje.

Meer feestelijke kerstrecepten? Je vindt op deze pagina al onze kerstrecepten bij elkaar!

Wildsoep met paddenstoelen en croûte
Foto: Saskia van Osnabrugge

Benodigdheden

25 g gedroogd eekhoorntjesbrood (cepes, porcini)
2 el olijfolie
1 ui, fijngesneden
1 teentje knoflook
150 g gemengde verse paddenstoelen, in stukjes
1 tl gedroogde tijmblaadjes
400 ml wildfond
1 el donkere sojasaus
3 bosuitjes, in ringetjes
4 velletjes diepvries bladerdeeg, ontdooid
1 ei, losgeklopt
peterselietakjes, voor de garnering

Verder nodig

soeppan
bakbosteltje

Bereiding

Het recept ‘Wildsoep met paddenstoelen en croûte’ is afkomstig van Eke Mariën voor Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.

Vorige post Volgende post