Thaise doperwten-kokossoep

Thaise doperwten-kokossoep

admin

Een soep vol smaak en – altijd fijn – supersnel op tafel. Ook lekker met courgette, sugarsnaps, paksoi en groene asperges.

Thaise doperwten-kokossoep
Foto: Delicious Magazine

Benodigdheden

100 g jasmijnrijst
2 el rijstolie
70 g groene currypasta
2 blikken kokosmelk à 400 ml
1 stengel citroengras gekneusd
400 g doperwten, verse
400 g peultjes of paksoi
handvol Thais basilicumblad, grof gesneden
naanbrood, voor evt. erbij

Verder nodig

soeppan

Bereiding

Het recept ‘Thaise doperwten-kokossoep’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post