Hongaarse goulash van Sofie Dumont

admin
Hongaarse goulash van Sofie Dumont

Het nationale gerecht van Hongarije? Dat is goulash, een mix van stoofvlees en soep.

Hongaarse goulash van Sofie Dumont
Foto: Sofie Dumont

Benodigdheden

500 g stoofvlees
1½ liter water
400 g tomatencoulis
4 blokjes rundsbouillon
1 el tomatenconcentraat
1 el bloem
2 uien
1 kl boter
2 el arachide-olie
1 gele paprika
1 groene paprika
1 rode paprika
2 wortels
2 aardappels
1 el paprikapoeder
1 bot platte peterselie
tijm
laurier
peterseliestengels
peper en zout
1 tl komijnzaad

Bereiding

Het recept ‘Hongaarse goulash’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Happy moments
Beestig lekker eten

In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht. 

2 Reacties

  • Inghels Francine

    26/01/2025 at 14:28

    Goulash was super lekker

  • admin

    29/01/2025 at 11:38

    Wat leuk om te horen, Francine! 😊 Fijn dat je van de goulash genoten hebt. Heb je er nog een eigen twist aan gegeven?

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post