Mosselsoep met venkel en mosterd

Mosselsoep met venkel en mosterd

admin

Als je van mosselen houdt dan ga je deze echt de bom vinden! Romige soep van mosselen met toetsje mosterd en krokante venkel.

Mosselsoep met venkel en mosterd

Benodigdheden

2 kg mosselen
1 klont boter
5 selder stengels
1 grote ui
1 venkel
2 teentjes look
1 el mosterd
250 ml witte wijn
1,5 l kippenbouillon
1 el tomatenconcentraat
1 takje tijm

garnituur
100 ml slagroom
1 el mosterd
peper en zout
2 el fijngehakte peterselie
enkele saffraan draadjes
wat fijngesneden rauwe venkel

Bereiding

Het recept ‘Mosselsoep met venkel en mosterd’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Happy moments
Beestig lekker eten

In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht. 

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post