Mosselsoep met saffraan, knoflook, fris-romige hangop en sumak

Mosselsoep met saffraan, knoflook, fris-romige hangop en sumak

admin

Deze gouden soep combineert mediterrane en midden-oosterse smaken, die precies passen bij de romige, zilte mosselen!

Mosselsoep met saffraan, knoflook, fris-romige hangop en sumak

Benodigdheden

250 ml Griekse yoghurt
125 ml zure room
olijfolie
5 zoete uien fijngesneden
4 teentjes knoflook fijngesneden
2 plukjes saffraan
2 ansjovisfilets
3 el wodka
½ kg mosselen schoongespoeld
½ bosje peterselie zeer fijngesneden
1 el sumak

Verder nodig

staafmixer
zeef

soeppan

Bereiding

Het recept ‘Mosselsoep met saffraan knoflook fris-romige hangop en sumak’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post