Knolseldercappuccino met gremolata

Knolseldercappuccino met gremolata

admin
Knolseldercappuccino met gremolata
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

½ knolselder
1 sjalot
400 ml kippenbouillon
100 ml droge witte wijn
4 el room
olijfolie
peper en zout

voor de gremolata
1 citroen
2 teentjes knoflook
20 g bladpeterselie
½ kl chilivlokken
80 ml olijfolie

Verder nodig

rasp

Bereiding

Het recept ‘Knolseldercappuccino met gremolata’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag

Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post