Champignonsoep met gnocchi spinazie en Parmezaan

Champignonsoep met gnocchi, spinazie en Parmezaan

admin

De beste champignonsoep? Deze variant met gnocchi, spinazie en Parmezaan!

Champignonsoep met gnocchi spinazie en Parmezaan
Foto: Winnie Verswijvel voor Culy

Benodigdheden

1 el olijfolie
1 el boter
1/2 witte ui, fijngesnipperd
2 bleekselderijsticks, fijngesnipperd
1 el bloem
3 teentjes knoflook, fijngehakt
500 g kastanjechampignons, de grootste in kwartjes
1 l groentebouillon
1 takje rozemarijn
450 g aardappelgnocchi
200 ml verse slagroom
200 g spinazie
75 g Parmezaanse kaas, geschaafd
zout en peper

Verder nodig

soeppan
koekenpan

Bereiding

Het recept ‘Champignonsoep met gnocchi spinazie en Parmezaan‘ is afkomstig van Winnie Verswijvel voor Culy.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post