Pompoensoep met geitenkaas en pompoenpitolie

admin

Een zachte, romige pompoensoep met een rijke, volle smaak die de herfst perfect vangt. De romige geitenkaas voegt een pittige tegenhanger toe, terwijl de pompoenpitolie de soep afmaakt met een nootachtige diepte. Een verwarmend en smaakvol gerecht, ideaal voor de koudere dagen.

Benodigdheden

500 g flespompoen
1 l groentebouillon
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
rasp van 1/2 citroen
1 lente ui, in ringetjes
4 el zachte geitenkaas
scheutje pompoenpitolie

Verder nodig

staafmixer
citroenrasp

Bereiding

Het recept ‘Pompoensoep met geitenkaas en pompoenpitolie’ is afkomstig van Beaufood.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post