Pastinaaksoep met peer en amandelstengels

Pastinaaksoep met peer en amandelstengels

admin

Een goede soep wordt een fantastische soep door de juiste smaakmakers en toppings toe te voegen. Bij dit recept voor pastinaaksoep kiezen we voor peer en amandelstengels.

Benodigdheden

1-2 pastinaken (± 350 g vuil gewicht), geschild in stukken
1 grote ui, in parten
2 tl kerriepoeder
2 el olijfolie
2 stevige handperen, geschild en klokhuis verwijderd, in stukken + extra blokjes voor garnering
1 l gevogelte- of kippenbouillon
2 plakjes diepvriesbladerdeeg, net ontdooid
1 eierdooier, losgeklopt
25 g amandelen met vlies, grof gehakt
25 g parmezaanse kaas, geraspt
bladpeterselie, heel fijngesneden
extra vierge olijfolie

Verder nodig

staafmixer
soeppan

Bereiding

Het recept ‘Pastinaaksoep met peer en amandelstengels’ komt uit het kookboek ‘Delicious. Het beste uit Delicious. 10 jaar.’
Klik hier voor het volledige recept.

Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post