Mexicaanse tomaten-paprikasoep met balletjes

Mexicaanse tomaten-paprikasoep met balletjes

admin
Mexicaanse tomaten-paprikasoep met balletjes
Foto: Boodschappen

Benodigdheden

1 kg trostomaat, in grove stukken
3 rode puntpaprika’s, in grove stukken, zonder zaadjes
2 uien, in halve ringen
2 teentjes knoflook, in plakjes
6 el olijfolie
300 g rundergehakt
1 el Mexicaanse kruiden
1 el paneermeel of
1 beschuit, verkruimeld
600 ml groentebouillon of 600 ml vleesbouillon
125 g mais
1 zak tortillachips naturel
100 g cheddarkaas, geraspt of 100 g jongbelegen kaas, geraspt
2 el koriander, fijngehakt

Verder nodig

staafmixer

Bereiding

Het recept ‘Mexicaanse tomaten-paprikasoep met balletjes’ komt uit Boodschappen.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post