Gazpacho van meloen tomaat en burrata

Gazpacho van meloen, tomaat en burrata

admin
Foto: Sofie Dumont

Benodigdheden

gazpacho
+_600 g meloen, cavaillon
2 grote tomaten
1 teentje look
2 el sherry azijn
4 el olijfolie
sap van 1 citroen
1 kl zout
rijkelijk peper van de molen
een paar druppels tabasco naar smaak

garnituur
1 burrata in stukjes
radijsjes
10 munt blaadjes fijn gesneden
2 lente-uitjes fijn gesneden
olijfolie

Bereiding

Het recept ‘Gazpacho van meloen, tomaat en burrata’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Happy moments
Beestig lekker eten

In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht. 

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post