Ontdek de authentieke smaak van traditionele Franse soepen. Van een rijke Franse uiensoep tot een verfijnde bouillabaisse.
Frans
-
Deze soep is superleuk om te maken voor een etentje. Vooral wanneer je vis en garnalen liefhebber bent. Foto: Uit …
-
Foto: Serge Philippi Benodigdheden 800 g schorseneren1 citroen sap4 el olijfolie400 g aardappelen kruimig, in blokjes125 …
-
Zin in een klassiek kommetje comfort food? Deze zalig vullende prei-aardappelroomsoep lepel je zo naar binnen! Gemakkelijk om te maken, …
-
Een kommetje vol comfort maak je heel makkelijk zelf! Vul je keuken met de onweerstaanbare geur van kaas en ui …
-
Een romige soep gevuld met champignons en stukjes kipfilet. Heerlijk met koude winterdagen.
-
Dit champignonsoep recept is een echte klassieker! Maar dan wel met een leuke twist. Champignonsoep doet het altijd goed.. als …
-
Foto: Zonderzooi Benodigdheden 600 g kastanje champignons800 ml water250 ml plantaardige room, bijvoorbeeld haver- of sojaroom1,5 blokje …
-
Ook zo gek op paddenstoelen? In de herfst maken we het liefst elke week deze zalige, simpele én makkelijke paddenstoelensoep …
-
Foto: Remko Kraaijeveld © Benodigdheden Voor de soep:2 uien3 el olijfolie4 teentjes look3 laurierblaadjes, gekneusd4 …
-
Deze bouillabaisse met garnalenmayo en sterrentoastjes combineert de rijke smaken van een klassieke vissensoep met een feestelijke twist. Makkelijk te maken en onweerstaanbaar lekker!
-
Als je denkt dat een bisque maken echt iets voor gevorderden is, heb je het mis. Deze bisque is in …
-
Feestelijk luxesoepje voor kerst. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 4 pastinaken40 g ganzenlever1 kl zoethout, gemalen150 g aardappel, …
-
Een heerlijk coronaproof hapje in een glaasje! Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 100 g grijze garnalen400 ml garnalenfond1 takje verse …
-
Het geheim van een goede uiensoep? De uien lekker lang laten karamelliseren op laag vuur. Benodigdheden 800 g middelgrote ui…
-
Een vichyssoise is van oorsprong een koude aardappelsoep met room, maar je kunt de soep ook maken van bijvoorbeeld prei, …
-
Pistou komt uit de Provence en wordt gemaakt van verse basilicum, die in een vijzel wordt fijngestampt met knoflook en …
-
Deze ajuinsoep van Jeroen Meus is een eenvoudig soepje die niet mag ontbreken in de lijst van winterse gerechten. De knapperige lookcroutons tillen de soep naar een hoger level.
-
Deze Parijse uiensoep met brie maak je in een half uur. De hartverwarmende soep krijgt zijn heerlijke smaak door gele …
-
Agnes Sorelsoep is een klassieke, royale kippensoep met champignons, kip en rundertong – rijk van smaak en perfect voor feestelijke of troostrijke momenten.
-
Bisque van garnalen is een heerlijk feestelijke en delicate soep. Voor een extra mooi en lekker effect, serveer met een …
-
Deze authentieke bouillabaisse van Jeroen Meus brengt je rechtstreeks naar de Franse kust. Met verse vis, saffraan en venkel maak je een klassieke, smaakvolle vissensoep die elk diner bijzonder maakt.
-
recept bouillabaisse
-
Wil je een klassieke soep maken? Dan is deze uiensoep van jamie Oliver uit de Franse keuken perfect!
-
Stap in de zon van Zuid-Frankrijk met deze klassieke Bouillabaisse à la Marseillaise. Een rijke, geurige vissensoep vol verse vis, schaal- en schelpdieren, op smaak gebracht met saffraan en Provençaalse kruiden. Ideaal voor een smaakvol en feestelijk diner met familie of vrienden!
-
Klassieke combinatie: romige mosterdsoep met prei en ham. Foto: Allerhande Benodigdheden 250 g champignons2 el zonnebloemolie150 g gesneden …
-
Bisque de homard is de keizer van de soepen, geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Benodigdheden 1 kleine gekookte kreeft1 …
-
Deze klassieke uiensoep van Jamie Oliver is comfort food op z’n best: gekarameliseerde uien, geurige tijm, een scheutje wijn en een krokant kaaskorstje. Mmm!
-
Benodigdheden 1 kleine ui1 teentje knoflook1 el olijfolie800 g groene courgettes1 kleine aardappelzwarte peper1/2 …
-
Benodigdheden 500 ml kippenbouillon of groentebouillon500 ml melkenkele saffraandraadjes1 grote bloemkool, in roosjes verdeeld25 g boter…