Broccoli-pastinaaksoep van Sandra Bekkari

Kathy
Broccoli-pastinaaksoep van Sandra Bekkari

Deze broccoli-pastinaaksoep van Sandra Bekkari is een heerlijk romige en voedzame soep die perfect past bij een gezonde levensstijl. De combinatie van broccoli en pastinaak zorgt voor een zachte, volle smaak, terwijl geroosterde amandelschilfers een knapperige toets geven. Eenvoudig te bereiden en ideaal als lunch of licht diner.

Broccoli-pastinaaksoep van Sandra Bekkari
Foto: Sandra Bekkari

Benodigdheden

2 broccoli’s
6 pastinaken
2 witte uien, in stukjes
3 teentjes knoflook, geplet en in stukjes
2 l groentebouillon
amandelschilfers
olijfolie
zwarte peper

Bereiding

Het recept ‘Broccoli-pastinaaksoep’ is afkomstig van Sandra Bekkari.
Klik hier voor het volledige recept.

Framily Food
Snelle recepten om samen te genieten

In haar jongste boek staan sfeer en gezelligheid centraal. Verwacht je aan receptinspiratie voor een spetterend verjaardagsfeest, een glamoureuze avond, een zomerse barbecue of een gezellige picknick. Alles wat je nodig hebt om samen met vrienden en familie zorgeloos te genieten. De gerechten zijn zoals steeds in een handomdraai klaar, zodat jij ontspannen mee kan tafelen met je gasten. 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post