• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Soepen.be
  • Recepten
  • Soepboeken
  • Soepbars
  • De beste soepmakers
  • Kitchen Talk
  • Gift Guide
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Vissoep met chorizo

Een hart- verwarmende en feestelijke combinatie die het zowel op zomerse als op gure dagen goed doet.

Vissoep met chorizo
Foto: Anita Witzier

Benodigdheden

3 visbouillionblokjes
2 kleine verse chorizoworstjes
8 gepelde garnalen (darmkanaal verwijderd)
400 g witvisfilet
400 g risottorijst
1 ui
1 rode paprika
2 grote tomaten
3 tenen knoflook
1 tl gerookt paprikapoeder
2 laurierblaadjes
een paar eetlepels bladpeterselie
1 citroen
olijfolie
zout en peper

Bereiding

Het recept ‘Vissoep met chorizo’ is afkomstig van Anita Witzier en komt uit het boek ‘Zonder fratsen’.
Klik hier voor het volledige recept.

Ook lekker

Gepost onder: Herfst/Winter, Kerstmis/Nieuwjaar, Lente/Zomer, Schelp- en schaaldieren, Vis Tags: Anita Witzier, chorizo, vis

Previous Post: « Catalaanse bullinada – Vissoep
Next Post: Pastinaak-bloemkoolsoep met vongole »

Reader Interactions

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Best verkocht