Pastinaak-bloemkoolsoep met vongole

Emilie
Pastinaak-bloemkoolsoep met vongole

Pastinaak en bloemkool: een lekkere combinatie. En al helemaal gecombineerd met vongole.

Foto: Jan Luijk, Ingrid Van Kuringen

Benodigdheden

Voor de soep

500 g pastinaak
200 g bloemkool
2 uien
3 tenen knoflook
2 stengels bleekselderij
3 el olijfolie
1 groentebouillonblokje
1 (biologische) citroen
150 g crème fraîche

Voor de vongole

500 g vongole
2 tenen knoflook
10 g platte peterselie
30 g boter
200 ml witte wijn
20 g apple blossom

Bereiding

Het recept ‘Pastinaak-bloemkoolsoep met vongole’ is afkomstig van Julie Teeken.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post