Peulvruchten doen het ook heel goed in soep. Doe er wat kruidig zout, knoflook en geurige specerijen bij en eet deze stevige linzensoep vól smaakmakers en pit!
![Kruidige linzensoep](https://i0.wp.com/www.soepen.be/wp-content/uploads/2021/08/kruidige-linzensoep-2.jpg?resize=720%2C987&ssl=1)
Benodigdheden
3 el olijfolie
1 ui fijngesneden
1 wortel fijngesneden
1 stengel bleekselderij in dunne boogjes
4 tenen knoflook fijngesneden
2 tl komijn gemalen
2 tl korianderzaad gemalen
2 tl gemberpoeder
3 el tomatenpuree
1 blik tomaatblokjes, 400 g
2 blikjes (à 320 g) linzen uitgelekt
500 ml groentebouillon
½ bos boerenkool steeltjes verwijderd, kleingesneden
Griekse yoghurt, voor erbij
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Kruidige linzensoep’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?