• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Home
  • Recepten
  • Kookboeken
  • Kommetjes
  • Soepbars
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Hongaarse goulash van Sofie Dumont

Het nationale gerecht van Hongarije? Dat is goulash, een mix van stoofvlees en soep.

Hongaarse goulash van Sofie Dumont

Benodigdheden

500 g stoofvlees
1½ liter water
400 g tomatencoulis
4 blokjes rundsbouillon
1 el tomatenconcentraat
1 el bloem
2 uien
1 kl boter
2 el arachide-olie
1 gele paprika
1 groene paprika
1 rode paprika
2 wortels
2 aardappels
1 el paprikapoeder
1 bot platte peterselie
tijm
laurier
peterseliestengels
peper en zout
1 tl komijnzaad

Bereiding

Het recept ‘Hongaarse goulash’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Ook lekker

  • Pastinaaksoep met dukkah
    Pastinaaksoep met dukkah
  • Erwtensoep met avocado en zure room
    Erwtensoep met avocado en zure room
  • Tomatensoep met balletjes
    Tomatensoep met balletjes

Gepost onder: Bekende chefs, Hongaars, Maaltijdsoep, Sofie Dumont, Winter Tags: goulash, Hongarije, Sofie Dumont

Previous Post: « Maaltijdsoep van linzen met rookworst en komijnkorstjes
Next Post: Paddenstoelensoep met toast & pesto van Jamie Oliver »

Primary Sidebar

TuinTuin

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....