In deze gazpacho van tomaat en watermeloen pimpt Jeroen het traditionele recept van gazpacho met wat zachte toetsen van watermeloen en pittige geitenkaas.
![Gazpacho van tomaat en watermeloen van Jeroen Meus Gazpacho van tomaat en watermeloen van Jeroen Meus](https://i0.wp.com/www.soepen.be/wp-content/uploads/2016/09/gazpacho-van-tomaat-en-watermeloen.jpg?resize=510%2C485)
Benodigdheden
2 dikke rijpe tomaten (je kan er naar smaak meer gebruiken)
1 kg watermeloen
1 rode paprika, ontzaad
1 ui
1 teentje look
chilipeper
1 el geconcentreerde tomatenpuree
bussel verse basilicum
2 sneetjes wit brood
50 g verse geitenkaas
2 el sherryazijn of natuurazijn
1 dl fijne olijfolie
5 cl witte wijn
peper en zout
Verder nodig
passe-vite
keukenzeef
mengschaal
vershoudfolie
Bereiding
Het recept ‘Gazpacho van tomaat en watermeloen’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.
n,n,;n,;n;
k;:hj:;hjk:hj