• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Soepen.be

Dé inspiratiebron voor gezonde feel good soepen

  • Home
  • Recepten
  • Soepbar
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Glutenvrije spinaziesoep

Glutenvrije spinaziesoep

Benodigdheden

boter
verse spinazie
peper & zout
½ knolselder
1 courgette
1 prei
1 el groentebouillon
1 ui
10 gegrilde cashewnoten

Bereiding

Snijd alle groenten in gelijke stukken. Stoof de ui aan in een beetje boter en voeg dan de prei, de courgette en de knolselder eraan toe. Laat dit goed aanstoven.
Voeg er vervolgens de groentebouillon aan toe. Voeg dan water toe tot alle groenten net onder staan en laat dit gedurende ongeveer 30 minuten koken. Mix heel goed tot een ‘fluwelen’ soep.
Doe de warme soep in de blender samen met de cashewnoten en de spinazie en mix de soep tot een homogeen geheel.

4 personen
Bron: vtm.be

Filed Under: Bekende chefs, Glutenvrij, Recept, Vegetarisch Tagged With: cashewnoten, knolselder, Piet Huysentruyt, spinazie

Previous Post: « Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Next Post: Engelse uiensoep met salie en cheddar van Jamie Oliver »

Primary Sidebar

Categorieën

  • Asperges
  • Avocado
  • Aziatisch
  • Bekende chefs
  • Bouillon
  • Ei
  • Frans
  • Fruit
  • Gazpacho
  • Gevogelte
  • Glutenvrij
  • Halloween
  • Herfst
  • In een glaasje
  • Indisch
  • Italiaans
  • Jamie Oliver
  • Jeroen Meus
  • Kaas
  • Kerstmis
  • Kids
  • Klassiekers
  • Lactosevrij
  • Lente
  • Maaltijdsoep
  • Marokkaans
  • Met balletjes
  • Mexicaans
  • Noten
  • Oosters
  • Paddenstoelen
  • Paleo
  • Pasen
  • Pasta
  • Peulvruchten
  • Sandra Bekkari
  • Schelp- en schaaldieren
  • Slank
  • Snel
  • Sofie Dumont
  • Spaans
  • Uit de soepmaker
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Vergeten groenten
  • Vis
  • Wild
  • Winter

Copyright © 2021 · soepen.be · info@soepen.be · Log in · Afmelden nieuwsbrief