• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Home
  • Recepten
  • Kookboeken
  • Kommetjes
  • Soepbars
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Champignonsoep met gnocchi, spinazie en Parmezaan

Champignonsoep met gnocchi spinazie en Parmezaan
Foto: Winnie Verswijvel voor Culy

Benodigdheden

1 el olijfolie
1 el boter
1/2 witte ui, fijngesnipperd
2 bleekselderijsticks, fijngesnipperd
1 el bloem
3 teentjes knoflook, fijngehakt
500 g kastanjechampignons, de grootste in kwartjes
1 l groentebouillon
1 takje rozemarijn
450 g aardappelgnocchi
200 ml verse slagroom
200 g spinazie
75 g Parmezaanse kaas, geschaafd
zout & peper

Bereiding

Het recept ‘Champignonsoep met gnocchi spinazie en Parmezaan’ is afkomstig van Winnie Verswijvel voor Culy.
Klik hier voor het volledige recept.

Ook lekker

  • Romige champignonsoep met kastanjechampignons
    Romige champignonsoep met kastanjechampignons
  • Romige champignonsoep
    Romige champignonsoep
  • Bloemkoolsoep met bladerdeegsterren van Foxilicious
    Bloemkoolsoep met bladerdeegsterren van Foxilicious

Gepost onder: Herfst/Winter, Vegetarisch Tags: champignons, Culy, gnocchi, parmezaan, spinazie, Winnie Verswijvel

Previous Post: « Romige champignonsoep met kastanjechampignons
Next Post: Wortelsoep met sinaasappel en pittige korianderolie »

Primary Sidebar

TuinTuin

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....