• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Soepen.be
  • Recepten
  • Soepboeken
  • Soepbars
  • De beste soepmakers
  • Kitchen Talk
  • Gift Guide
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Bisque van grijze garnalen

Als je denkt dat een bisque maken echt iets voor gevorderden is, heb je het mis. Deze bisque is in amper 35 minuten klaar, helemaal niet moeilijk en smaakt overheerlijk!

Bisque van grijze garnalen
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

600 g garnaal, ongepeld
1 ui
2 teentjes knoflook
2 el tomatenpuree
3 el olijfolie
1 handje peterselie
1 takje tijm
1 blaadje laurier
2 el pastis
4 g saffraan
cayennepeper
200 ml room, half opgeklopt
2 el bieslook, fijngesneden
peper en zout

Verder nodig

staafmixer
fijne zeef

Bereiding

Het recept ‘Bisque van grijze garnalen’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag

Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.

Bestel ‘m nu

Ook lekker

Gepost onder: Frans, Garnalen, Herfst/Winter, Kerstmis/Nieuwjaar, Schelp- en schaaldieren Tags: bisque, garnalen, Libelle Lekker

Previous Post: « Pastinaakvelouté met zoethout en foie gras
Next Post: Vegetarische erwtensoep »

Reader Interactions

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Best verkocht