Wor­tel­soep met ko­ko­s­y­oghurt, pe­ter­se­lie en pe­can­no­ten

Kathy
wortelsoep-met-kokosyoghurt-peterselie-en-pecannoten

Snijden, koken, pureren, en voilà: een romige wortelsoep.

wortelsoep-met-kokosyoghurt-peterselie-en-pecannoten
Foto: Allerhande

Benodigdheden

750 g wortelen
800 ml water
2 Knorr veganistische groentebouillontabletten
4 el gembersiroop
4 el koelverse yoghurt kokos ongezoet
2 el ongezouten pecannoten
5 g verse krulpeterselie
1 limoen

Bereiding

Het recept ‘Wor­tel­soep met ko­ko­s­y­oghurt, pe­ter­se­lie en pe­can­no­ten‘ is afkomstig van Allerhande.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post