Deze wildsoep met paddenstoelen en croûte is een perfect winters voorgerechtje! Heerlijk en vol van smaak. Daarbij heb je er niet heel veel werk aan en kun je hem grotendeels van tevoren klaarmaken.
![Wildsoep met paddenstoelen en croûte](https://i0.wp.com/www.soepen.be/wp-content/uploads/2023/11/wildsoep-met-paddenstoelen-en-croute-ninalovesfood.webp?resize=720%2C480&ssl=1)
Benodigdheden
25 g gedroogd eekhoorntjesbrood
2 el olijfolie
1 ui, fijngesneden
1 teen knoflook, uitgeperst
250 g gemengde paddestoelen (bijv. oesterzwammen, Shi-take & kastanjechampignons), in stukjes
1 tl tijmblaadjes
400 ml wildfond
1-2 el sojasaus
2 bosuitjes in ringetjes
4 velletjes roomboter bladerdeeg, ontdooid
1 ei, losgeklopt
peterselieblaadjes, voor garnering
Bereiding
Het recept ‘Wildsoep met paddenstoelen en croûte’ is afkomstig van Nina Loves Food.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?