Wildsoep met paddenstoelen en croûte

Wildsoep met paddenstoelen en croûte

Kathy

Deze wildsoep met paddenstoelen en croûte is een perfect winters voorgerechtje! Heerlijk en vol van smaak. Daarbij heb je er niet heel veel werk aan en kun je hem grotendeels van tevoren klaarmaken.

Wildsoep met paddenstoelen en croûte
Foto: Nina Loves Food

Benodigdheden

25 g gedroogd eekhoorntjesbrood
2 el olijfolie
1 ui, fijngesneden
1 teen knoflook, uitgeperst
250 g gemengde paddestoelen (bijv. oesterzwammen, Shi-take & kastanjechampignons), in stukjes
1 tl tijmblaadjes
400 ml wildfond
1-2 el sojasaus
2 bosuitjes in ringetjes
4 velletjes roomboter bladerdeeg, ontdooid
1 ei, losgeklopt
peterselieblaadjes, voor garnering

Bereiding

Het recept ‘Wildsoep met paddenstoelen en croûte’ is afkomstig van Nina Loves Food.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post