Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella

Emilie
Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella

Deze courgette-rucolasoep van Sandra Bekkari is een lichte, frisse lunchoptie die in slechts 20 minuten op tafel staat. De combinatie van zachte soep en een kleurrijke topping maakt het zowel smaakvol als visueel aantrekkelijk. Perfect voor wie snel en gezond wil genieten.

Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Foto: Sandra Bekkari

Benodigdheden

1 l groentebouillon
1 kleine courgette
80 g rucola
optioneel : 1 tl vloeibare honing, acacia
zeezout

Bereiding

Het recept ‘Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella’ is afkomstig van Sandra Bekkari.
Klik hier voor het volledige recept.

Framily Food
Snelle recepten om samen te genieten

In haar jongste boek staan sfeer en gezelligheid centraal. Verwacht je aan receptinspiratie voor een spetterend verjaardagsfeest, een glamoureuze avond, een zomerse barbecue of een gezellige picknick. Alles wat je nodig hebt om samen met vrienden en familie zorgeloos te genieten. De gerechten zijn zoals steeds in een handomdraai klaar, zodat jij ontspannen mee kan tafelen met je gasten. 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post