soep-van-flespompoen-rode-puntpaprika-en-kokosmelk-met-pindas

Soep van flespompoen, rode puntpaprika en kokosmelk met pinda’s

Emilie

Heerlijk, die afwerking van geroosterde pinda’s. Maak ze gerust al een dagje van tevoren. Met een restje kip in de soep wordt het meteen een maaltijdsoep.

Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

1 butternutpompoen
1 rode puntpaprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode chilipeper
1 kl gemberpoeder
1 kl rode currypasta
1.5 l gevogeltebouillon
200 ml kokosmelk
1 el olijfolie
peper en zout
1 klsrirachasaus

voor de geroosterde pindanoten
80 g ongezouten pinda’s
1 el kokosolie
1 kl kerriepoeder
1 kl rode currypasta
peper en zout

voor de afwerking
1 rode chilipeper
1 limoen
10 g verse koriander
2 el zonnebloempit
1 el olijfolie

Bereiding

Het recept ‘Soep van flespompoen rode puntpaprika en kokosmelk met pinda’s’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post