Rode-bietensoep met een topping van gerookte forel en dille

Rode-bietensoep met een topping van gerookte forel en dille

Emilie

Een heerlijke soep van rode biet met een originele topping. 

Rode-bietensoep met een topping van gerookte forel en dille
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

350 g rode bieten (voorgekookt)
2 sjalotten
300 g aardappelen
kl komijnpoeder
2 appelen
1 l groentebouillon
1 laurierblaadje
olijfolie
peper en zout

voor de topping
100 g gerookte forel
1 kl zure room
verse dille

Bereiding

Het recept ‘Rode-bietensoep met een topping van gerookte forel en dille’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag

Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post