Peterseliewortelsoep met crumble van parmaham en peterselieolie

Peterseliewortelsoep met crumble van parmaham en peterselieolie

Emilie

Een heerlijk feestelijk soepje op basis van peterseliewortel. Mooi zacht en mooi romig. Dresseer de soep met een crumble van parmaham en knalgroene peterselieolie.

Peterseliewortelsoep met crumble van parmaham en peterselieolie
Foto: 15gram

Benodigdheden

500 g peterseliewortel
1 ui
1 laurierblad
2 groentebouillonblokjes
4 plakjes parmaham
1 teentje knoflook
10 g bladpeterselie
1 el boter
3 el olijfolie extra vierge
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Peterseliewortelsoep met crumble van parmaham en peterselieolie’ is afkomstig van 15gram.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post