Paddenstoelensoep met mascarpone

Paddenstoelensoep met mascarpone

admin

Verwen jezelf met deze romige paddenstoelensoep met mascarpone, een perfect klein voorgerechtje! De rijke smaken van paddenstoelen komen samen met de zachte, zijdezachte mascarpone. Serveer met een knapperig stuk brood.

Paddenstoelensoep met mascarpone
Foto: Nina Loves Food

Benodigdheden

40 g boter
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 kleine uien, in blokjes
500 g gemengde paddenstoelen, in stukken
1 tl bloem
25 ml droge sherry
3 takjes tijm
3 takjes oregano of marjolein
35 g platte peterselie
1 l runderbouillon
150 g mascarpone

Bereiding

Het recept ‘Paddenstoelensoep met mascarpone’ is afkomstig van Nina Loves Food.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post