• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Home
  • Recepten
  • Kookboeken
  • Kommetjes
  • Soepbars
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Mosselsoep met venkel en mosterd

Als je van mosselen houdt dan ga je deze echt de bom vinden! Romige soep van mosselen met toetsje mosterd en krokante venkel.

Mosselsoep met venkel en mosterd

Benodigdheden

2 kg mosselen
1 klont boter
5 selder stengels
1 grote ui
1 venkel
2 teentjes look
1 el mosterd
250 ml witte wijn
1,5 l kippenbouillon
1 el tomatenconcentraat
1 takje tijm

garnituur
100 ml slagroom
1 el mosterd
peper en zout
2 el fijngehakte peterselie
enkele saffraan draadjes
wat fijngesneden rauwe venkel

Bereiding

Het recept ‘Mosselsoep met venkel en mosterd’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Ook lekker

Gepost onder: Bekende chefs, Schelp- en schaaldieren, Sofie Dumont Tags: mosselen, mosterd, Sofie Dumont, venkel

Previous Post: « Mosselsoep met pompoenballetjes
Next Post: Tomatensoep met gember en balletjes »

Primary Sidebar

Categorieën

ReizenReizen

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....