• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Home
  • Recepten
  • Kookboeken
  • Kommetjes
  • Soepbars
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Mosselsoep met saffraan, knoflook, fris-romige hangop en sumak

Deze gouden soep combineert mediterrane en midden-oosterse smaken, die precies passen bij de romige, zilte mosselen!

Mosselsoep met saffraan, knoflook, fris-romige hangop en sumak

Benodigdheden

250 ml Griekse yoghurt
125 ml zure room
olijfolie
5 zoete uien fijngesneden
4 teentjes knoflook fijngesneden
2 plukjes saffraan
2 ansjovisfilets
3 el wodka
½ kg mosselen schoongespoeld
½ bosje peterselie zeer fijngesneden
1 el sumak

Verder nodig

staafmixer
zeef

soeppan

Bereiding

Het recept ‘Mosselsoep met saffraan knoflook fris-romige hangop en sumak’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.

Bestel ‘m nu

Ook lekker

Gepost onder: Lente/Zomer, Schelp- en schaaldieren Tags: Delicious Magazine, hangop, knoflook, mosselen, saffraan, sumak

Previous Post: « Mosselsoep met saffraan & wijn
Next Post: Oosterse mosselsoep »

Primary Sidebar

Categorieën

ReizenReizen

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....