• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Soepen.be

Dé inspiratiebron voor gezonde feel good soepen

  • Home
  • Recepten
  • Soepbar
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Knolselderijsoep met kaas en noten

Knolselderijsoep met kaas en noten

Benodigdheden

600 ml groentebouillon
350 g knolselderij, geschild, in blokjes
600 ml kruidenbouillon
150 g aardappels, geschild, in blokjes
300 ml melk
1 el verse bladselderij, gehakt
50 g walnoten, gehakt
75 g belegen kaas, grof geraspt of
75 g belegen kaas, in kleine blokjes

Bereiding

Verwarm de bouillon en kook hierin de knolselderij en aardappel in 15 minuten gaar.
Pureer de soep, voeg de melk toe en breng de soep tijdens roeren aan de kook.
Voeg vlak voor het serveren zout, peper, de bladselderij, de noten en de kaas toe.

Tip

Vervang knolselderij eens door courgette. Neem in plaats van bladselderij bieslook of peterselie.

4 personen
265 kcal per eenpersoonsportie
Bron:
boodschappen.nl

Filed Under: Herfst, Kaas, Noten, Vegetarisch, Vergeten groenten Tagged With: kaas, knolselder, noten

Previous Post: « Vegetarische bouillonsoep boordevol groenten
Next Post: Pho »

Primary Sidebar

Categorieën

  • Asperges
  • Avocado
  • Aziatisch
  • Bekende chefs
  • Bouillon
  • Ei
  • Frans
  • Fruit
  • Gazpacho
  • Gevogelte
  • Glutenvrij
  • Halloween
  • Herfst
  • In een glaasje
  • Indisch
  • Italiaans
  • Jamie Oliver
  • Jeroen Meus
  • Kaas
  • Kerstmis
  • Kids
  • Klassiekers
  • Lactosevrij
  • Lente
  • Maaltijdsoep
  • Marokkaans
  • Met balletjes
  • Mexicaans
  • Noten
  • Oosters
  • Paddenstoelen
  • Paleo
  • Pasen
  • Pasta
  • Peulvruchten
  • Sandra Bekkari
  • Schelp- en schaaldieren
  • Slank
  • Snel
  • Sofie Dumont
  • Spaans
  • Uit de soepmaker
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Vergeten groenten
  • Vis
  • Wild
  • Winter

Copyright © 2021 · soepen.be · info@soepen.be · Log in · Afmelden nieuwsbrief