• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Home
  • Recepten
  • voorgerechten
  • nagerechten
  • Soepbar
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Gazpacho van meloen, tomaat en burrata

Benodigdheden

Gazpacho
+_600 g meloen, cavaillon
2 grote tomaten
1 teentje look
2 el sherry azijn
4 el olijfolie
sap van 1 citroen
1 kl zout
rijkelijk peper van de molen
een paar druppels tabasco naar smaak

Garnituur
1 burrata in stukjes
radijsjes
10 munt blaadjes fijn gesneden
2 lente-uitjes fijn gesneden
olijfolie

Bereiding

Doe alle ingredienten voor de gazpacho in een blender. Mix gedurende 2 min, kruid naar smaak, zet 2 uur in de koelkast. Roer de gazpacho op, verdeel over kommetjes, werk af met de met garnituur.

4 personen
Bron: Sofie Dumont

Ook lekker

  • Groene gazpacho met feta
    Groene gazpacho met feta
  • Erwtensoep met avocado en zure room
    Erwtensoep met avocado en zure room
  • Rode bietensoep
    Rode bietensoep

Gepost onder: Bekende chefs, Fruit, Gazpacho, Sofie Dumont Tags: burrata, meloen, Sofie Dumont, tomaat

Previous Post: « Groene gazpacho met feta
Next Post: Rode bietensoep »

Primary Sidebar

POPULAIR

  • Klassieke uiensoep van Jamie Oliver
  • Bouillabaisse à la Marseillaise
  • Asperge en rucolasoep
  • De enige echte paddestoelensoep van Jamie Oliver
  • Pompoen-linzensoep

Copyright © 2022 soepen.be