• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Home
  • Recepten
  • Kookboeken
  • Kommetjes
  • Soepbars
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Gazpacho van meloen, tomaat en burrata

Benodigdheden

gazpacho
+_600 g meloen, cavaillon
2 grote tomaten
1 teentje look
2 el sherry azijn
4 el olijfolie
sap van 1 citroen
1 kl zout
rijkelijk peper van de molen
een paar druppels tabasco naar smaak

garnituur
1 burrata in stukjes
radijsjes
10 munt blaadjes fijn gesneden
2 lente-uitjes fijn gesneden
olijfolie

Bereiding

Het recept ‘Gazpacho van meloen, tomaat en burrata’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Ook lekker

  • Meloen gazpacho van cantaloupe, maïs en munt
    Meloen gazpacho van cantaloupe, maïs en munt
  • Groene gazpacho met feta
    Groene gazpacho met feta
  • Pastinaaksoep met dukkah
    Pastinaaksoep met dukkah

Gepost onder: Bekende chefs, Fruit, Gazpacho, Sofie Dumont Tags: burrata, meloen, Sofie Dumont, tomaat

Previous Post: « Groene gazpacho met feta
Next Post: Rode bietensoep »

Primary Sidebar

TuinTuin

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....