Creamy paddenstoelensoep

Creamy paddenstoelensoep

Emilie

Geen zin om uitgebreid te koken? Champignonsoep is je antwoord. Lekker licht als voorgerecht of lunch, of met een stuk brood erbij als lichte avondmaaltijd.

Foto: Boodschappen

Benodigdheden

25 g gedroogde paddenstoelen
1 el boter of 1 el olie
2 sjalotjes, gesnipperd
1 bakje kastanjechampignon, fijngehakt, schoongeveegd
1 tl Italiaanse kruiden
800 ml groentebouillon
200 ml kookroom
1 handje amandelschaafsel
100 g tortellini gevuld met kaas
0.5 bosje peterselie, fijngehakt

Bereiding

Het recept ‘Creamy paddenstoelensoep’ is afkomstig van Boodschappen.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post