• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Soepen.be
  • Recepten
  • Soepbars
  • Soepboeken
    • Top 10 best verkocht
    • Bekende chefs
    • Dieetboeken
    • Glutenvrij
    • Snel & makkelijk
    • Vegetarisch
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Cacciucco – Toscaanse vissoep

Cacciucco
Foto: Ciao Tutti

Benodigdheden

500 g schelpdieren (mosselen, vongole)
1 kg gemengde vis
600 g inktvisjes
300 g garnalen
1 ui
1 wortel
1 stengel bleekselderij
2 teentjes knoflook
1 rode peper
een bosje peterselie
1 glas droge witte wijn
500 g ontvelde tomaten
oud brood
7 el extra vergine olijfolie
zout

Bereiding

Het recept ‘Cacciucco – Toscaanse vissoep’ is afkomstig van Ciao Tutti.
Klik hier voor het volledige recept.

Ook lekker

Gepost onder: Italiaans, Lente/Zomer, Schelp- en schaaldieren, Vis Tags: Cacciucco, Ciao Tutti, Toscane

GezondheidGezondheid
Previous Post: « Doperwtensoep met yoghurt en kruidentoast
Next Post: Fiskesuppe – Romige Noorse vissoep »

Reader Interactions

Wat vind jij van dit recept?Reactie annuleren

Primary Sidebar

onze Favorieten

  • Raapjessoep met spek
  • Champignonsoep van Jeroen Meus
  • Klassieke uiensoep van Jamie Oliver
  • Pompoensoep op grootmoeders wijze
  • Geroosterde bloemkoolsoep van Rens Kroes

Wat zoek je?

Sint 2023Sint 2023
Nina Shop

Copyright © 2002-2023 Soepen.be

 

Reacties laden....