Soep&Zoet

Soep&Zoet St-Niklaas
De Stationsstraat in Sint Niklaas is een handelszaak rijker. Op 3 februari 2014 openden Eva Van Osselaer en haar mama een soeprestaurant in de winkelstraat.

‘Bij ons vind je alleen vers gemaakte eigen bereidingen op het menu’, zegt Eva, die al sinds haar vijftiende vakantiewerk deed in de horeca en daar gebeten werd door de microbe.
‘Wij serveren van een tomatensoep met balletjes tot een stevige maaltijdsoep zoals noedelsoep, of erwtensoep met rookworst. Verder vind je bij ons belegde boerenboterhammen, met brood dat we speciaal laten bakken in een steenoven.

Soep&Zoet mikt ook op zakenmensen die een gezonde snelle lunch willen om ter plaatse te eten of mee te nemen. Wie intussen wil werken, kan dat, want er is gratis wifi-toegang. Maar ook de zoetebekken zijn welkom bij Eva en Anniek. Op de toonbank staat een gevarieerde keuze van ambachtelijke koekjes, romige muffins en huisgemaakte taarten.‘En we hebben ook aan de winkelende dames gedacht,’ lacht Eva, ‘want ’s middags serveren we High Tea naar Engels model. Dat is een assortiment van kleine boterhammetjes en zoetigheden, geserveerd met een glaasje cava en koffie of thee.’

Soep&Zoet in de Stationsstraat 16 is open van dinsdag tot vrijdag van 8 tot 17 uur en zaterdag van 9 tot 18 uur.

Soep&Zoet
Stationsstraat 16, 9100 Sint-Niklaas
03/766.55.49
info@soepenzoet.be
www.soepenzoet.be

Lees Interacties