Ta Soupe

Ta Soupe Lier

Net zoals koffiebarretjes schieten ook de soepresto’s als paddestoelen uit de grond, dankzij Luk De Herdt en Maura Melis ook in Lier.  Ta Soupe is gelegen in het pittoreske stadscentrum van het gezellige Lier. Wekelijks serveert men vier verschillende versgemaakte soepen waaronder een weeksoep, tomatensoep, een suggestie van de chef en een maaltijdsoep. De suggestie van de chef en de maaltijdsoep veranderen wekelijks. Je kan kiezen uit een kleine portie van veertig centiliter en een grote portie van zestig centiliter, met daarbij de keuze uit een wit, middenbruin of donderbruin broodje.

Behalve verse soep vindt je in Ta Soupe ook zelfgemaakte taarten, koekjes voor bij de koffie en gezonde snacks, bijvoorbeeld boterhammen met zelfgemaakte zalm- of kipsalade, zelfgemaakte wraps of een Griekse salade.  Check ook eens de koffiespecialiteiten zoals Magische Winterkoffie, Peperkoekplezier of Hazelstorm.

Voor een kleine portie soep betaal je in Ta Soupe tussen 3,50 en 7 euro. Een grote portie kost je 4,50 tot 9 euro. De zaak telt dertig zitplaatsen en een terras. Ta Soupe is open van maandag tot vrijdag van 11 tot 17u en op zaterdag van 9 tot 17u. Wie wil, kan zijn bestelling ook meenemen.

Hou zeker de Facebook pagina van Ta Soupe in de gaten voor een wekelijkse update van het menu en de smakelijke suggesties.

Ta Soupe
Mechelsestraat 2
2500 Lier
Tel 0468 222 900
www.tasoupe.be

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.