• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Recepten
  • Soepbars
  • Soepboeken
  • Shop
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Soep van zoete puntpaprika

Soep van zoete puntpaprika

Benodigdheden

2 uien
8 puntpaprika
1,5 l bouillon (groente voor veggie, of kip)
1 handvol verse bladpeterselie
3 el olijfolie
peper en zout

Verder nodig

staafmixer

Bereiding

Pel de uien en snijd in grove stukken. Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika’s en snijd in grove stukken.

Stoof de uien en de stukken puntpaprika aan in wat olijfolie. Bevochtig met de bouillon en laat zo’n 30 minuten koken.

Mix de soep en breng op smaak met peper en zout. Hak de bladpeterselie fijn en serveer de soep met wat fijngehakte bladpeterselie.

4 personen
Bron: Njam – Manon Van Aerschot

Foto: Roos Mestdagh

Gerelateerd

Gepost onder: Vegetarisch Tags: paprika, puntpaprika

Previous Post: « Soup Away – LEUVEN
Next Post: Gazpacho van courgette »

Reader Interactions

Geef een reactieReactie annuleren

Primary Sidebar

onze Favorieten

  • Pompoensoep op grootmoeders wijze
  • Champignonsoep van Jeroen Meus
  • Authentieke bouillabaisse van Jeroen Meus
  • De enige echte paddestoelensoep van Jamie Oliver
  • Munt-doperwtensoep met krokante pancetta

Wat zoek je?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....