• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Recepten
  • Soepbars
  • Soepboeken
  • Shop
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Knolseldersoep

Met eenvoudige ingrediënten maak je een verrassend verfijnde knolseldersoep. Leg er een dikke oester in voor een indrukwekkend voorgerecht.

knolseldersoep

Benodigdheden

3 dikke preien
knolselder
1 blokje groentenbouillon
peterselie
takjes tijm
2 uien
1 l water

Bereiding

Stoof de 2 uien en de 3 preien (zowel het witte als het groene deel).

Voeg water toe en een in kleine stukken gesneden knolselder. Breng op smaak met het bouillonblokje. Mix de soep na 30 min. Voeg peterselie toe. Laat enkele takjes verse tijm meekoken.

Tip

Heb je nog restjes van deze vergeten groente, die je niet gebruikt hebt in je knolseldersoep? Bewaar ze dan nog enkele dagen in folie in de groentelade van je koelkast.

4 personen
Bron: solo.be

Gerelateerd

Gepost onder: Herfst/Winter, Vegetarisch, Vergeten groenten Tags: knolselder, recept

Previous Post: « Soep van witte kool en spekjes
Next Post: Aspergesoep met ham en ei »

Primary Sidebar

onze Favorieten

  • Pompoensoep op grootmoeders wijze
  • Champignonsoep van Jeroen Meus
  • Authentieke bouillabaisse van Jeroen Meus
  • De enige echte paddestoelensoep van Jamie Oliver
  • Munt-doperwtensoep met krokante pancetta

Wat zoek je?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....