Knolselder-appelsoep met geroosterde amandelen

Knolselder-appelsoep met geroosterde amandelen

Emilie

Je zou het misschien niet zeggen, maar knolselder en appel zijn een uitstekende combinatie voor soep!

Knolselder-appelsoep met geroosterde amandelen
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

½ knolselder
1 appel
1 sjalot
1 l kippenbouillon
½ kl ras-el-hanout
olijfolie
peper en zout

Voor de afwerking
2 takjes salie
2 el amandelen
4 crackers (extra groot)
kruidenkaas

Bereiding

Het recept ‘Knolselder-appelsoep met geroosterde amandelen’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag

Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post