Italiaanse tomatensoep

Italiaanse tomatensoep

Emilie

Zelf tomatensoep maken is eenvoudig met ingrediënten uit je voorraadkast; tomaten uit blik zijn namelijk perfect voor soep. In dit recept kiezen we voor verse tomaten voor een extra rijke smaak. We hebben een mix van trostomaten, gele tomaten, pommedori en kerstomaatjes gebruikt voor een heerlijke, veelzijdige smaak.

Italiaanse tomatensoep
Foto: Uit Paulines Keuken

Benodigdheden

1 kg gemengde tomaten
2 uien
0,5 rode peper
2 teentjes knoflook
70 g tomatenpuree, uit blik
1 scheutje rode wijn
125 g mascarpone
0,5 l groentebouillon
2 tl gedroogde oregano
2 takjes verse tijm
15 g verse basilicum
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Italiaanse tomatensoep’ is afkomstig van Uit Paulines Keuken.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post